Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven tills det är jämnt fördelat. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Lägg valfria bär och frukt i en liten ugnsform. Blanda ihop 9 gram smör, 13 gram vetemjöl och 13 gram havregryn med lite sötströ och smula över bären/frukten. Servera med 75 gram mild yoghurt vanilj
Garnera alternativt med hallon. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Mal 1/2 dl sötmandel i mandelkvarn och blanda det med 1/2 dl strösocker
Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven tills det är jämnt fördelat. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Min fina mormor kommer ofta med gamla veckotidningar då hon vet att jag gärna tittar på recepten. Dessa Mazarinkakor som jag nu ska dela med mig av har jag spanat på ett tag
Det stod en lite flicka med sin pappa vid sidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djuren med sina tentakler och sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.