När man gör världens godaste vaniljglass medmandelsmul, jordgubbar och lakritssirap. Jag serverade vaniljglassen med färska jordgubbar och mandelkakssmul (Efter Roy Fares recept) som du gör så här
Vad gör de, nu har jag massor med lakritskola istället. Ja ibland misslyckas man allt när man bakar och håller på,men ibland misslyckas man så att det blir riktigt bra istället, så var det idag
Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudge som finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskola med mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
Under lördagen gick du loss rätt hårt på amerikansk eller mexikansk fulöl och/eller de där goda mojitosarna OCH jättegoda margeritas medan du preppade middagen
Efter en halv timme kramar man vätskan ur gurkan och torkar den med hushållspapper. Namnet har att göra med sättet att möra och finfördela kycklingköttet genom att banka på det med en kraftig träpinne (förslagsvis brödkavel)
Det blev ju många gånger favorit- recept, och detta är ett av dem - Kasslergryta med curry. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Vi har ju en bra elgrill på vår balkong som vi är jättenöjda med men det är alltid roligt att få se hur grillproffs gör och vilka grillar och tillbehör som de tycker är bra
Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. En egen vaniljsås med vaniljstång är så otroligt mycket godare än alla färdiga pulversåser eller sådan tråkig vaniljvisp som finns i affärerna
Jag gillar ändå tanken på Banana bread och om man gör det med bättre och nyttigare ingredienser så är det faktiskt riktigt bra, både till fikat eller som mellanmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.