Mejramkryddad torsk med pilaffris & krämig citronsås
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 60 g torsk
  • 1/2 krm mejram
  • 1/4 krm peppar
  • 1 tsk pressad citron
  • 1 tsk skirat smör
  • 2 msk vatten
  • 1 dl ris
  • 1/2 liten gul lök
  • 1 tsk vetemjöl
  • 1 dl grädde
  • 1/2 citron
  • 4 kastruller visp
  • 2 ugn
  • 200 grader
  • 25-30 minuter
  • 2 port
  • 340 g torsk
  • 1 tsk mejram
  • peppar
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk skirat smör
  • 1/2 dl vatten
  • 2 dl ris
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 1 citron
  • 1/2 pressad citron
  • 1/2 krm peppar
  • 1 tsk socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.