Veckans meny. Jag tycker verkligen inte om att slänga någon form av mat så några rödbetor, en citron och en skvätt gräddfil, som sjöng på sista versen, blev till en frisk och god hummus
Detta blev en vädligt enkeloch lättlagad pastarätt men oj så god. Tillsätt kycklingbuljongen och låt puttra några minuter tills en del av vätskan försvunnit
Jag vet inte vad ni andra tycker om de små paketen med snabbnudlar och tillhörande kryddpåse. Sedan måste man ju inte köra den absoluta snabbvarianten av nudlar i detta recept jag ska tipsa er, utan det var mer att vi råkade ha detta hemma och det blev sååå gott
Recepten kommer ju, som vanlig, under veckan. Kollar alltid i reklambladen innan jag skriver menyn så att jag kan ta tillvara på de erbjudandena som finns och detta blev resultatet
Brödpasta med pinjenötter (veckans vego)Tisdag. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip
Jag känner mig rejält tom i kroppen efter en lång vecka med tidiga mornar, många kunder och en ganska strikt diet nu sista veckan iför Fitnessfestivalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.