Gnidin köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan. Klyfta lök, äpple och dela moroten på mitten och lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad
Det doftade mer av citron än vad det smakade ipotatissalladen. På jobbets lunchrestaurang serverades potatissallad med pesto och till det färsbiffar och en rökigtomatsås
) och njuta av liteplockmat. Enkel tomat- och mozzarellasallad. Och säkert intevilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Stick ev i en kött termometer i den tjockaste delen. (tog med chili smak). 1* Lägg grytan i vatten 10-15 minuter. 2* Skala lök potatis skär i klyftor. 3*Lägg potatiseni botten sen lök häll över tomatkrossen smula buljongtärningen över. 4* Gnidi köttet med kryddorna. 5* Lägg köttet i grytan och lägg på locket. 175 grader ca 2 timmar eller tills termometern visar 80 grader. 6* ta upp steken skär skivor lägg åter i grytan. 7* servera 8 - 10 potatisar. 1 burk / tetra krossade tomater. 1 tsk rosmarin. ½ - 1 buljongtärning
Ett hett helgtips för den som vill ha tid över till annat än att laga mat. När jag kom hem var det bara att ta ut grytan ur ugnen och maten var serverad
Gnidin köttet med kryddorna och lägg sedan ner i den blötlagda lergrytan. Klyfta lök, äpple och dela moroten på mitten och lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.