Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor. ) Och vi ska inte vara mildare idag, nej då för nu är det dags för en spicy färskkorv att göra entré
Chorizon går bra att frysa ner, det är bara att ta fram så många som behövs. Lägg ihop samtliga kryddor, vitlöksklyftor och mixa ihop, späd med vinäger, det skall bli en tjock massa, ev späd med mera vinäger, aldrig vatten
Vilken otroligt vacker första maj vi har haft här nere i våra krokar, solen har verkligen visat sej från sin bästa sida hela dagen och Mårtenssons är så tacksamma
Att Håkan hade Mårtenssons korvfabrik igång igår är ingen hemlighet, det kunde ses både här och där. Man kan ju kanske tycka att man borde få nog av att stoppa korvar när det görs på jobbet resten av veckan där i charktillverkningen på GeMa-livs, men så är alltså inte fallet
Egengjord korv. Späck, köttkvarn, korvhorn, fjälster, snöre, kladd och en gnutta desperation. MEN, fruktansvärt kul och ganska tillfredsställande att ha gjort sin egen korv
Mexikansk sås. Servera chorizon med de blandade grönsakerna, en tortilla, såsen och limeklyftorna. Värm lite olja i en stekpanna och stek chorizon i 4–5 minuter. 4 Hälsans Kök Soja Chorizo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.