Sätt ugnen på 225°. Halvtina degen i en blöt handduk. Blanda ost, peppar och mynta. Ta loss ett degark (12*12 cm) i taget och låt resten ligga kvar i handduken
Mezebuffén fortsätter. Idag med filodegsrullar med fetaost. De här rullarna är goda. Verkligen supergoda. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors
Tacobuffé, mezebuffé, snittar och olika matpajer är några olika varianter som jag brukar bjuda på. Jag är en tvättäkta listfantast och därför har jag knåpat ihop en lista om mat
Rör ihop yoghurten, smulad fetaost, den hackade persiljan och pressa ner vitlöken. Smaksätt med peppar och låt stå i kylen och dra åt sig innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.