Smaka av såsen med salt, soja och svartpeppar. Skiva svampen, hacka löken, chilin och paprikan. 400 g blandad svamp som champinjon, kantareller, shiitake el portabello. 400 g blandad svamp
Låt koka på medelvärme under omrörning. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Krämig risotto med kyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. När den är klar kan du lägga den åt sidan och skära i strimlor som du sedan serverar med risotton
Jag använde två sorters tortellini, en med spenat och en medost/skinka. Tortellini är jättegott att gratinera med en ostsås och lite av det man är sugen på
150 g rökt skinka eller kalkon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta 150 g rökt skinka eller kalkon 3 dl tomatsås 2½ dl Kelda® pastasås mild ost 1 dl Arla Köket® riven ost mager
Lägg över kycklingfilébitarna i pannan och bryn kycklingen tillsammans med lite smör och eller olja. Stek först svampen i torr panna så den vattnas ur, tillsätt då smör och stek tills svampen de fått en fin yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.