Skala och hacka äggen. Blanda ev i lite av ansjovisspadet. Blanda ansjovis, ägg, lök och dill. Räkröran är väl tilltagen så det som inte får plats i skalet kan serveras i en skål bredvid, ifall någon vill ta lite extra av den goda räkröran
Nu är det snart dax för mig att försöka sova också, jag är verkligen jättetrött men måste försöka ha nattrytmen kvar liteeftersom jag jobbar imorgon så jag har suttit och grejat med lite bilder på kläder vi ska sälja
Servera med råris och ringla lite olivolja över maten. Jag har "turen" att ha ett väldigt flexibelt jobb och jag har lagt mitt schema så att jag kan åka hem på mina luncher i och med att vi måste hem och gå ut med hundarna
Blanda miso och äggula och vispa i oljan lite i taget. Blanda i råsocker och lime och smaka av. Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg
Grilla brödet försiktigt på bägge sidor så att det steks och sesamfröna tar lite färg. Börja med att riva ingefäran och blanda ihop färskosten och smaka av
Till midsommar bakade jag kanelbullar efter recept av Jan Hedh och Viktors cafe, då jag för en tid sedan köpte boken Gofika, som är skriven som en hyllning till den svenska fika kulturen
Rätten kommer ursprungligen från Persien (nuvarande Iran) och den kom till Sydasien tillsammans med persiska hantverkare och andra resenärer för många herrans år sedan
I receptboken Till grillat får vi tipsoch idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltugg och marinader till matiga rätter, såser och spännande sallader
Känns som veckan varit lång som två… Ibland blir det lite för mycket… Min lillasyster Sanna miste sin farmor i söndags och sen dess har det känts motigt och tungt… Vi fanns vid hennes sida och framförallt Sanna som fick hålla hennes hand när hon tog sitt sista andetag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.