Midsommarbuffé, jordgubbar och Tyresö Slott
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 morötter 1 palsternacka
  • 1 kg skinn- och benfritt laxkött
  • och
  • 4 ägg
  • 2 tsk hackad chilifrukt
  • 1 msk salt
  • salt
  • 8 dl vispgrädde
  • 1 centimeter vatten i en ugnspanna. Ställ i formen och grädda i ca 40 minuter Efter 10 minuter, när ytan har stelnat något, lägg på ugnsfolie och grädda färdigt. Prova med en sticka att patén är helt torr. Då är den färdig. Patén är god att äta både när den är ljummen eller när den är kall (recept www.ICA.se)
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2 äggulor
  • 2 1/2 dl neutral olja
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.