Pudra över curry och paprikapulver och låt fräsa med några minuter. Häll på vatten, kalvfond, soja och balsamvinäger och låt koka ca 15 minuter. Tillsätt chilisås och grädde och låt puttra ytterligare ca 10 minuter
Pudra över curry och paprikapulver och låt fräsa med några minuter. Min fläskfilégryta (4 portioner). Häll på vatten, kalvfond, soja och balsamvinäger och låt koka ca 15 minuter. Tillsätt chilisås och grädde och låt puttra ytterligare ca 10 minuter. Min fläskfilégryta (4 portioner)
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Igår bjöd vi några av våra vänner över på söndagsmiddag och resultatet blev en urgod fläskfilégryta. Har ni inte gjort den tidigare så tycker jag ni ska boka in den i matsedeln – kanske till helgen redan
Dela champinjonerna i mindre bitar. Dela broccolin i mindre bitar. Putsa filén och skär i ca 2 cm bitar (ev dela också på mitten om man vill ha mindre bitar). Låt grytan koka upp och koka sakta under lock ca 10 minuter. Låt grytan koka ytterligare ca 2-3 minuter
Hacka lök och skär paprika i mindre bitar och grovhacka svampen. Äntligen har jag landat i soffan efter en ganska hektisk dag med bland annat julhandling på Ica Maxi och julpyssel hemma
Låt allt koka ihop nån minut. Den här grytan blev riktigt god och lite het som jag ju gillar. Den innehåller både chili och ingefära, 2 riktiga favoritkryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.