En av de enklaste förrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Är de håra och knapriga är de klara, annars stoppar du in dem någon minut till. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Tillsätt strimlad paprika skuren i mindre bitar. Ha sedan i ihop rörd persilja och krossade tomater. Täck med kycklingfilèerna som är saltade och pepprade
Rosépeppar och bacon lyfter verkligen rätten till Mount Everest höjder, tror minsann att den där rosépepparen är en favoritkrydda för tillfället i vårt kök
För att slippa krångel med jäsning gjorde jag min favoritlösning, bikarbonatbröd och jag älskar att det går så snabbt att bara röra ihop ingredienserna och ställa brödet i ugnen
Jag gjorde tillslut en paj, med minimal arbetsinsats, men den var riktigt god ändå. Idag har hela familjen varit på IKEA och efter den trippen var jag (och resten av gänget också) helt slut
Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.