Mittnya favoritbröd, ett riktigt superfoodbröd. Grädda i mitten av ugnen i 40-50 min. Jag vet att det är stora ord, men jag står verkligen fast vid dom
Så för att vända en tråkdag till något betydligt roligare fick det bli en dag köket, bland kastruller, vispar och en massa gottigt, bara sånt som gör mig på betydligt bättre humör
På Rydboskolan i Åkersberga bakas bröd varje dagJag har fått ett fantastiskt fint uppdrag att tillfälligt arbeta i köket på Resarö skola under en månads tid
Kom precis hem från en snabbis på MittKök Mässan, den som tidigare hetat Det God Köket. I år är dock tydligen TV4 med som medarrangör tillsammans med Allt Om Mat, och det har blivit ett namnbyte
I kväll har jag fixat en salladDen innehåller isbergssallad, tomater, avokade, blåbäroch parmaskinka som jag kört i micron för den skulle bli torkad och knaprig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.