Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet
Sätt in formen i mitten av ugnen och baka i 30 minuter. Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Detta blir ca 3 plåtar söt/surt godis. 25 gr gelatinpulver. 1 dl sockerfri saft. 1 dl vatten. (eller 1 dl sockerfri saft till för att få mer smak det rekommenderas)
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.