Blanda mjölet, medkakaonoch stevian. Blanda samman sesamjölet, stevia, bakpulver, kakao. Jag har provat att baka med sesamfrön, solrosfrön och pumpafrön istället för mandel ochnötteroch det gick alldeles utmärkt
Jag tog rostade hasselnötter. Jag känner på alla mjuka kakor, när jag tror de börjar bli klara. Då hålls luften kvar i äggviteskummet, och Du får en porös och saftig kaka
Däremot friteras en del som struvor, flottyrringar och så finns såklart radiokakanmed. Som till exempel en kakbotten bestående av nötter, mandlar, kokosflingor, dadlar, sirap och salt toppad med mixad frukt smaksatt med vanilj/kanel
Idag vill jag bjuda er på mycket god mjukkakamed banan, citron, och vallmo. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
En härligt saftig glutenfri mjukkakamed smak av apelsin, kokos och kondenserad mjölk. Men, och ni förstod väl att ett sådant var på kommande, nu har jag kommit på ett riktigt bra recept på glutenfri mjukkaka i kakform
ta en vanlig matkniv och peta tillbaks kolasmeten i kakan så att de blir runda och fina. förra helgen var jag på tjejmiddag och vad passar bättre att ta med sig än goda, hembakta kakor
Jag är själv allergisk mot nötter, men klarar mandel, och jag har inga som helst problem med chufan. Börja med att lägg chufan/tigernötterna i blöt i kallt vatten några timmar
För att laga Mjukkaka utan ägg, gluten och socker1. Gör ett snabbt uppkok av fiberHusk och vatten under vispning så att konsistensen blir lik rå äggvita2. Vispa med elvisp fiberHusk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter3. Smörj en 1,5 liter form, strö med cocos (eller polenta)6. Grädda i 175 grader i 45 minuter Husk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.