) Jag äter gärna min kaka kall medvarmahallon och lite lättvispad grädde. Servera kakan med vispad grädde, hallon (eller hallonsylt) och en rykande het kopp kaffe
Värm upp hallonen i en kastrull tillsammans med kardemumman. Det finns ju en hel drös med olika så kallade superfoods numera, allt från açaíbär och gojibär till chiafrön och hampafrön
Sen kanske jag också ska tänka på att inte ha grädde på varma plättar då det börjar smälta på en gång, gäller att vara snabb med kameran i så fall ha ha
Pudra lite medhallonpulver och eventuellt lite kakao. Forma tryfflar med en dessertsked. Varmahallon. Värm hallonen varsamt i en kastrull, eventuellt krävs liten skvätt vatten så att de inte fastnar i botten
Garnera med bär och riv över choklad. Varmahallon. Varmahallon. Sätt ugnen på 175°C, smörj en 24 cm form med löstagbar kant. Blanda 600 g hallonmed 12 msk strösocker och värm tills sockret smält
Glass medvarmahallon är något som alltid går hem. Dela vaniljstången på längden, skrapa ner fröna tillsammans med stången i en kastrull tillsammans med grädde, mjölk och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.