Kladdkaka… kladdig, sensuell, enkel, snabb och som samtidigt ger en känsla av vardagslyx… på samma gång som den är naturligt glutenfri, mjölkfri och utan vitt socker
Rödbeta passar så otroligt bra ihop med choklad, så jag var tvungen att prova kombinera det i den här gluten och mjölkfriakladdkakan med en röd kaffetopping
50 g mjölkfritt margarin. Sätt ugnen på 150 grader. Vispa socker och fett poröst med msk havredryck. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dessa växelvis med resten av havredrycken
Själva kakan är både glutenfri och mjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.