Jag har använt en blandning av bovetemjöl och rismjöl för att få ett neutralt och välsmakande bröd. Om du bakar dem, prova att bjuda någon utan att de vet vad de är bakade av och se om de lägger märke till att de är glutenfria eller inte
Inspiration till det fick jag när vi var på resturang Sjögräs i Stockholm, och jag fick ett så gott, mörkt bröd från Friends of Adam som jag tror var ett bikarbonatbröd
Vi har redan börjat ge honom mer än hälften av den rismjölk han fick förut och nästa steg är att försöka få Mattheo att ge upp sina risrån och riskakor och äta mjukt bröd istället
Fantastiskt glutenfrittbröd. Jag älskar att äta soppor, speciellt om jag får ett gott bröd till. Fyll i din e-mail adress till höger på sidan så får du alla de senaste recepten gratis direkt till din inkorg
Jag älskar bröd, både mjukt ochhårtbröd. GI-knäckebröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.