1 tsk
vanillinsocker Smält margarinet. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölken och sedan mjölet blandat med bakpulver och kakao sist det smälta avsvalnade margarinet. Lägg i långpanna och frädda i 200 grader till kakan fått fin färg.
En raw version på mockarutor kan man säga. Här kommer ett recept på choklad/kokos-bars. Perfekt som energi när det saknas, eller som nyttigt godis när sötsuget dyker upp
Vispa ihop de torra ingredienserna och se till att de blandar sig väl. Smält margarin och tillsätt det tillsammans med sojagrädde och sojamjölk till de torra ingredienserna
Vem vill ha tunna och torra mockarutor, inte jag. Kan hända att mockarutor inte är så "inne" idag, men ha en kalas och du märker vad som försvinner först
Jag har inte ätit mockarutor på flera år. När jag äter mockarutor tänker jag på högstadietiden då vårt elevcafé i skolan sålde mockarutor och berlinermunkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.