Mockarutor
Allergimat.com
Allergimat.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 4 1/2 dl socker
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk kakao eller oboy
  • 225 gr smält laktosfritt margarin
  • 2,25 dl laktosfri mjölk
  • 225 gr florsocker
  • 3-4 msk kaffe
  • 1 msk smält laktosfritt margarin
  • 1 tsk vanillinsocker Smält margarinet. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölken och sedan mjölet blandat med bakpulver och kakao sist det smälta avsvalnade margarinet. Lägg i långpanna och frädda i 200 grader till kakan fått fin färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.