Koka bulgur och låt den svalna. Lösgör försiktigt spetskålens blad (skär runt rotsocken först) Blanchera kålbladen ca 1½ minut i en stor gryta kokande vatten
Så här har ni mitt recept på en härlig, kolhydratfri, kreativ modern mousaka, enjoy. Hade en lång dag i skolan idag, slutade vid 19 och hemma fanns en hungrig flickvän som just hade kommit hem från en heldag på kliniken och inget att äta
Härlig biffstroganof med en modern twist. Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt men den här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Och inte vilket kafferep som helst, Årets Konditor Josefine Baumann bjöd på sin version av det moderna kafferepet tillsammans med Dan Sukker och deras söta produkter
Stenåldersmat i moderna tider. I en Crock-Pot har den uråldriga tekniken tagits tillvara, men tillagningen passar oss moderna människor som gillar stenåldersmat
Crock-Poten fungerar lite på samma sätt som en kokgrop fast på modernt vis. Långkok igen. Önskar alla mina läsare, både här och inne på Kostrådgivarna, en god fortsättning på Julen
Detta är ju inte så varm ugn så man kan lugnt låta den stå på under dagen medan man är borta, moderna ugnar kommer inte bränna ner huset om det går en säkring eller något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.