Koka bulgur och låt den svalna. Lösgör försiktigt spetskålens blad (skär runt rotsocken först) Blanchera kålbladen ca 1½ minut i en stor gryta kokande vatten
Steg-för-steg bilder på hur du göra dessa enkla bakelser (ni vet hur jag älskar enkla recept). Grädda sen i ugnen i ca 15-20 minuter (tills dom har fått lite färg)
2-3 msk tomatpuré. 2015-08-12 @ 08. 2-3 msk tomatpuré. Härlig biffstroganof med en modern twist. Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt men den här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Och inte vilket kafferep som helst, Årets Konditor Josefine Baumann bjöd på sin version av det moderna kafferepet tillsammans med Dan Sukker och deras söta produkter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.