Morotspasta
Emmas vegoblogg
Emmas vegoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kilos påsar och man egentligen bara behöver 1 eller 2 morötter Morotspasta,
  • och
  • 4-6 portioner
  • 800 g morötter
  • 1 stor gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 400 g kikärtor
  • 2 paket matlagningsgrädde
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 1½ msk fryst hackad persilja
  • salt
  • peppar
  • 4-6 portioner valfri pasta
  • minuter
  • 5 minuter Häll på matlagningsgrädden, buljongtärningen och kikärtorna och koka på svag värme i ca 5 minuter Tillsätt persiljan och smaka av med salt och peppar. Servera med pastan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.