En asiatisk morotssallad blir perfekt till asiatisk mat och som här vårrullar. När man inte bor i Asien är det svårt att få till en grön mangosallad eftersom där använder man omogna gröna mango och det finns inte att köpa här i Sverige vad jag vet
Morötter. 1Matolja. 1Salt. 1Peppar. 1Vitlökspulver. 1Matlagningsyoghurt. 1Morötter Matolja Salt Peppar Vitlökspulver Matlagningsyoghurt- Riv morötterna grovt - Bryn dem i matolja - Krydda med salt, peppar och massor av vitlökspulver
Skala morötterna. Skär bort fästet. Skär morötterna i sneda slantar ca 2-3 mm tjocka (ev. på mandolin eller i matberedare) eller grova stavar ca 5 cm långa
Oj. Jag har ju glömt bort att blogga om det här receptet från kräftskivan för en dryg månad sen. Kikki bjöd även på denna fräscha sallad, recept av Tina Nordström
Sätt ugnen på 180 grader. Lägg ett lager av grovt salt i botten av en ugnsform. Lägg på morötterna och rosta i ugnen i 20-30 minuter, beroende på storlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.