Mousse på mjölkchoklad med maränger och sorbet på havtorn samt rostad choklad och nötter
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mjölkchokladmousse
  • 200 g mjölkchoklad
  • 4 dl vispgrädde
  •  
  • Havtornssorbet
  • 1 gelatinblad
  • 200 g vatten
  • 200 g socker
  • 200 g havtornspuré
  • 200 g mjölk
  •  
  • Maränger
  • 3 äggvitor
  • 2 dl strösocker
  • 1 tsk citronsaft
  •  
  • Rostad choklad och rostade nötter
  • 300 g vit choklad
  • 100 g blandade nötter
  • 100 % nyår

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.