Mousser / tårtfyllningar
Vår recept blogg
Vår recept blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • vit toblerone
  • 3 dl vispgrädde
  • 180 g dumlekolor
  • 200 g hallon (ca 4 dl)
  • 2 dl vispgrädde
  • ½ dl strösocker
  • 250 g mörk choklad av god kvalitet
  • 3 ägg 1/2 dl socker
  • 1-2 msk whiskey eller mörk rom
  • 3 dl vispgrädde
  • 300 g vit toblerone
  • 2 ägg 3 dl vispgrädde
  • 300 g vit choklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 2,5 dl kesella 10% (eg 3dl)
  • Smält chokladen, vispa grädden (inte för hårt) och blanda allt.
  • Det ska egentligen vara lika delar av allt, men eftersom kesellan säljs i 2,5 dl-burkar är det enklare och funkar strålande.
  • 3 dl vispgrädde
  • 1/2 burk Lemon Curd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.