Muffins
Vår gluten-, socker-och mjölkfria mat
Vår gluten-, socker-och mjölkfria mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ca 10 muffins
  • 4 dl glutenfritt ekologiskt mjöl av något slag, kan även vara 3 dl havregryn + 1 dl potatismjöl eller bovetemjöl
  • ev en halv msk husk
  • ev 1 dl hackade ekologiska pumpafrön
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl ekologiska russin
  • 1,25 dl kokosolja utan smak
  • 2 dl vatten
  • 3-4 ekologiska ägg
  • ev någon smak, t ex rivet skal från en ekologisk citron, kanel, kakao, frön från en vaniljstång

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.