Sätt ugnen på 225°. Dela fiskblocken i filéer. Koka upp vatten, salt och buljongtärning eller fiskfond. Sjud fisken några minuter på svag värme till dess att den vitnat
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
En rätt som jag gjorde för nån helg sedan är denna goda fläskfilégratäng. Fläskfilégratäng 4 port. Hej. Alla-hjärtans dag idag så jag vill börja med att önska er en riktigt trevlig sådan
Hejsan ljuvliga fredag och alla ni däruteKomponerade ihop ett recept på fläskytterfilé förra helgen. Det tipset delar jag gärna med mig av för det smakade ljuvligt gott
Fläskfilégratänger och grytor går väl knappt att misslyckas med, eller hur. Fläskfilégratäng med mango chutney600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 paprika1 lök1 syrligt äppleSås1 vitlöksklyfta2 dl creme fraiche2 dl grädde0,75 dl mango chutney2 msk tomatpuré1 tsk sambal oelek2 tsk curry1 tsk paprikapulver3 dl riven ost, med smakSalt o PepparPutsa filén
På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
Fläskfilégratäng med bacon200°1 fläskfilé1 pkt bacon5färska champinjoner1 dl crème fraiche2-3 msk chilisås1 dl matlagningsgräddesaltkött- och grillkryddavitpepparsmör till stekningriven ost· Putsa och ansa fläskfilén, skär den i skivor eller tärningar
Det är ju ingen hemlighet att jag älskar att laga mat i ugn, gratänger som man kan förbereda och som sen sköter sig själv i ugnen kan vara bland det bästa som finns
Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll. Men tacos går ju att variera i (nästan) all oändlighet, några av mina favoriter är nachos, quesadillas och tacopaj
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.