Gnidin köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan. Klyfta lök, äpple och dela moroten på mitten och lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad
På en av minafavorit-inspirationsbloggarhittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligenvill rekommendera er att testa
Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll. Men tacos går ju att varierai (nästan) all oändlighet, några av minafavoriter är nachos, quesadillas och tacopaj
Det här rågbrödet är riktigt gott, det blirväldigtsaftigt och har mycket smak. Till och med Algot som brukar vara litekinkig med frön äter det glatt och tycker att det är jättegott
och så att det blev lagom stora portionsbitartill buffén. Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härligmarinad som får dra isigriktigt länge blirlövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Ibland är det gott med ett riktigt grovt bröd med tuggmotstånd i. Rågkross och linfröbidrartill den grova känslan och för att få lite mer smak är brödet kryddat med kummin och fänkål
Egentligen är jag ingensnickers älskare, jag tycker det helt enkelt är för sött. Dessa små godingar är absolut inte för söta snarare lite åt det salta hållet, på ett bra sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.