Kyckling medchiliochcurry tillsammans med couscous och en avokadoröra av keso. Att äta kycklingen varm är däremot jättegott och vill man göra det så kan man ta med den i en separat låda som den får värmas i
Stek paprikan, chilinoch champinjonerna tillsammans med pressad vitlök. Skär kycklingen i bitar och stek på hög värme med grillkrydda tills kycklingen får en fin stekyta
Så idag blev det ”Kyckling fylld medchilioch vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Blanda curryfräsetmed crème fraichen och smaka av med salt och peppar. Bryn kycklingfiléerna i resten av oljan i stekpannan och krydda med salt och peppar
½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås medchilioch oregano. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga ochmed ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
En ljuvligt god blandning med kyckling, grönsaker och stekt ris. Blanda samman kycklingbitarna och löken med creme fraichen och krydda medcurry, koriander och gurkmeja
Servera gärna med ris och en fräsch sallad. Jag skulle också kunna tänka mig att lägga i stekt lök och smörstekta champinjoner, men det funkar inte heller för våra barn tyvärr
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.