Jag är inte så förtjust i att äta maräng, bara som en kaka. Varvade med smält choklad och rostad kokosoch sådär riktigt spröda men med en seg och härlig kärna
Egentligen för varmt och jag tog ut den för att den inte skulle brännas. Vispa vitorna tillsammans med ca 1 1/2 dl sukrin. Mixa ca 2 dl sötmandel och vänd i. Hade i ca 1 dl kokosflingor också. Smetade ut allt på plåt och in i ugnen 200 grader ca 30 min
Rabarberrutor med maräng ochkokos. Rör matfett och socker smidigt i en bunke, gärna med elvisp. Nu äntligen har jag fattat knepet med att få rabarberkompott eller rabarbermarmelad rödrosa
Kokosmusslorna går att göra dagen innan, förvara de då i en burk med papper emellan. Tävlingen pågår till ochmed söndag, regler och annan information hittar du HÄR
13 msk kokosolja. 11 1/2 msk kakao. 11 ½ riven kokosMixa dadlar och cashewnötter. 1Blanda med övriga ingredienser. 1Rulla till bollar som därefter rullas i kokos
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosenmed vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fröknäcke medkokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Garnera med rostade kokosflakes, kokosflingoroch bitar av mango. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
I med vatten, kokosmjölkoch buljong. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefära och hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.