Musselsoppaellermoulesmarinières är enmycket god rätt och enkel att tillaga. Något att tänka på är att välja musslor som är litemindre i storlek då jag tycker att delevererarmer smak och blir trevligare att äta
Häll av vattnet från musslorna. Fräs riven vitlök och skivadechampinjoner i en gryta medmatfett. Pudra övermjölet och späd med fiskbuljong under omrörning
Denlitet ovanliga kombinationen av honung, soya och citron gerfiskspetten utsökt smak. Grilla deminte för länge, då kan det hända att fiskköttet blir torrt
Den här läckerbiten är min goda smörgåstårta som jag ofta gjort och bjudit på genomåren, äntligen kan jag delamed mig av receptet till en fantastisk LCHF-variant
Häll av vattnet från musslorna. Fräs riven vitlök och skivadechampinjoner i en gryta medmatfett. Pudra övermjölet och späd med fiskbuljong under omrörning
Smörj en ugnsform väl. Skala och skär hälften av potatisen i stavar och resten i skivor. Blanda potatisstavarna med tinad urpressadspenat och pressad vitlök
Äntligen är den här musselsoppan lika lätt som att steka falukorv. ”Det är intesvårare att göra moulesmarinières än att steka falukorv”, brukar matintresseradebesserwissrar säga medettförmanandefingeruppe i luften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.