Vi testade att grava köttet först och sedan grilla det. Fantastiskt gott blev det. Ni måste testa det. 6 portioner. 1 kg oxfile 3 msk flingsalt 3 msk strösocker 2 tsk mald svartpeppar 3 krossade vitlöksklyftor med skal 1,5 dl persilja, hackad 5 cl gin,. 6 portioner. 1 kg oxfile. 3 msk flingsalt. 3 krossade vitlöksklyftor med skal. 1,5 dl persilja. 5 cl gin
Någon fler som ser fram emot helgen och kanske vill ha litehelginspiration. Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilé med en denna sås samt en chèvrekräm
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Lax är en självklarhet på julbordet för migochidag är mingravade lax klar. Eller är du som jag och blandar både kallt och varmt i en salig röra på tallriken
När man lagar mat till många kan man göra det lätt för sigoch laga så många komponenter som möjligt som funkar att laga dagen innanoch bara värma på vid själva serveringen
Trots mintripptill Västerås hann vi med en mysig kväll här hemma också. Det är inte ofta vi äter en riktigköttbit, men ikväll slog vitill på stort ochtillagadeoxfilé, ugnsrostade rotfrukter och en sås med ädelost
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Skiva över lite smör, strö över ett lager västerbotten och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.