Det var så längesedan vi tillagade och åt Flygande Jakob här hemma. Jag började så smått fundera på dess namn, så jag var tvungen att googla på det och på Wikipedia, skrevs det följande
Det är ju den som avgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen. Jag vill att lasagne ska vara så lös som pappa gör den, det ska rinna ut sås i botten på formen när man skär bitar av den
Idag var det torskburgare med potatis- och palsternacksmos på vår meny från Middagskorgen, men eftersom vädret bjöd på sommarvärme så serverade jag burgarna i bröd istället
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Det är mycket jag skulle vilja skriva men jag ska försöka fatta mig kort. Jag tänkte börja med att berätta om min erfarenhet kring detta, vad det är och vad man kan göra om man drabbats
Oj, vad prylar det finns när det gäller köksredskap i allmänhet. Jag vet inte hur det ser ut i era köksskåp, men förutom tre degblandare (där jag faktiskt kan vara lite ursäktad med tanke på mitt jobb) med tillhörande mixrar, vispar, bunkar, köttkvarnar och allt annat man kan tänka sig, så trängs det en hel del annat i mina skåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.