lite kokosgrädde och hyvladmörkchoklad på toppen. Chokladmousse. Smält chokladen. honung efter smak. honung, vispa ner den smältachokladen och sist kokosgrädden
Förraveckan så fick jag en sifon från Kitchentime som jaghar hunnit testanågra gånger nu och senast i Söndags så blev det mörkchokladmousse, kan inte förstå varförjag inte haft en sån här förut
hasselnötter, hackade. 200 g mörkchoklad. 45 g äggula [3 st]. 50 g vatten [0,5 dl]. 1 gelatinblad. 10 g vaniljsocker [1 msk]. Chokladmousse200 g mörkchoklad 400 g vispgrädde [4 dl] 45 g äggula [3 st] 55 g ägg [1 st] 50 g strösocker [0,5 dl] 50 g vatten [0,5 dl] 1 gelatinbladhasselnötter, hackade. Vaniljchantilly300 g vispgrädde [3 dl] 30 g florsocker [0,5 dl] 10 g vaniljsocker [1 msk]
Chokladmousse. Separera äggen (noggrant så att ingen gula kommer i vitan). Taav från värmen. Smält chokladen i ett vattenbad, tillsätt mjölken och hälften av strösockret
Här kommer ett sådant, på en ljuvlig chokladmousse som är len och krämig och fantastiskt god. Jagälskar när jag kommer på goda, enkla och nyttiga recept
Chokladmousse. Finhackachokladen och smält den i ett vattenbad. Twistad ris a lá Malta. Fyll där efter på med chokladmoussen och därefter en botten till
Låt chokladblandningensvalna till rumstemperatur och tillsätt sedan den vispade grädden. Den här chokladmoussen är en av de godastejagsmakat, och passar både som fyllning i tårtor och som efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.