Jag är annars lite överkänslig när det kommer till potatisrester. Om man har njutit av potatis med feta och ruccola den ena dagen, och det blivit potatisar över, kan dessa någon dag senare fördel användas i en sådan anrättning
Han har passion full och båda bilderna och bakverk som han har gjord är underbart. • Skrapa ner sidor för ännu blandning och vänd ihop smeten och häll smeten i bakform
Tack för alla synpunkter om att använda andras bilder på sin blogg - det råder väl inget tvivel om att upphovsrättslagen gäller - även om det är svårt att efterleva den på nätet
Koka några extra minuter under omrörning och gör kulprovet. Recepten ser väldigt trevliga ut och kommer definitivt att testas här hemma lagom till tredje advent (fram tills dess försöker jag nämligen hålla mig ifrån sötsaker)
Receptet kommer här. Clean Eating är snarare ett synsätt än en diet, och grundtanken är inte att minska i vikt som de flesta dieter går ut på, utan är baserad på kvalitén av maten som man äter
Där jag hade svårt att hantera att boken stängdes mitt i ett jobbigt jävla kapitel för ett och ett halvt år sedan har jag landat lite mer och är på riktigt så jävla ledsen, men samtidigt fruktansvärt stolt över allt det jag gör och som han aldrig fick se
Medan vi går långa omvägar för att undvika lättmargarinet så glömmer vi bort att det vita brödet som vi glatt brer med naturligt smör och den feta korven vi lägger på mackan knappast är några livräddare, och efter att vi fyllt våra korgar med mataffärens ”äkta vara”-märkta livsmedel så fyller vi på godispåsen med e-nummerspäckade lösviktsgodisar
(Klicka på första bilden för att påbörja bildspelet, använd sedan piltangenterna). På Cirkus i Stockholm hölls igår den sjätte upplagan av Restauranggalan
Du kommer att få mat om några timmar igen. Utan att du är medveten om det far också tankar i ditt huvud som säger att det är bäst att du äter nu när du har tillfälle
Ingredienser1 del groddbart vetevattenReceptBlötlägg vetet över natten så att vattnet kan omfamna all frön och så att alla enzymer aktiveras. Av degen forma en limpa 1,5-3 cm hög, 10 bred och valfri längd. Vid middag vänd limpan och låt andra sidan torka på eftermiddagen (eller lägg i torkugn/ugn på låg temperatur i 10-16 timmar, vänd efter halva tiden)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.