Att göra sitt eget fröknäcke är ju ett perfekt alternativ till att köpa det som är från Risenta. Dessutom tror jag att det är en av de saker som alla som äter LCHF någon gång har gjort, för det är ju så makalöst gott
Lax naturell med saffransgrönsaker (4 personer)1 citron1 gul lök1 fänkålsstånd4 morötter (eller 2 paprikor om man vill köra LCHF)Olivolja1 kuvert saffran1 fiskbuljongtärning2 dl vitt vin2 dl vatten200g haricots verts600 g lax (4 bitar)HavssaltVitpepparSkala och skär löken i klyftor
Eftersom jag samtidigt hittade en mängd frukt i skålarna valde jag att göra en helt naturell cheesecake och sedan servera den med dels frukt ovanpå, dels fruktsallad vid sidan av
Dag 1 kväll. Blanda samma allt snabbt. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur i ca 1 timma. Ställ in i kylen och låt stå 10-13 timmar, på så sätt behöver du inte känna dig tvingad att baka bröden en viss tid
Sätt ugnen på 125 grader. Hacka löken fint och bryn den i smör. Under tiden som löken bryns så blanda ströbröd, grädde, soja, fond, ägg, salt och peppar och låt svälla en stund
Stek MiFú Naturell i en stekpanna med rikligt med olivolja på hög värme. 1 pkt MiFú Naturell. Lägg skalad vitlök och pumpa på en långpanna och blanda med olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.