Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
Annars brukar saffranssill vara en krämig variant, men åt denna sorten för första gången på det senaste julbordet jag var på, och denna var mycket godare om du frågar mig
Edward Bloms julsill. I dag testar vi någon annans sillrecept. Den gode Blom verkar till skillnad från denna blogg inte satsa på att testa en kvantitet av olika sillar, utan att driva ett enda recept till perfektion
Blanda fond och grädde och låt det koka hop ca 3 min. Smaksätt med salt och svartpeppar. Fräs i en panna, morot, purjo, palsternacka, kålrabbi, fänkål och vitlök ca 3 min
Nu är äntligen den nya versionen av vegannasol uppe. Bloggen flyttar således till Alla gamla inlägg och kommentar har flyttats dit, och ni kommer naturligtvis att bada i nya veganska recept där
Så här blev årets trenne julsillar hos Daniel på Lundagillet. Går säkert att utveckla om man funderar över kryddningen lite annars tror jag det möjligen mer är en midsommarsill än julsill då den liksom försvinner mot lök och senapssillens starka smaker
Årets julsill…. Jag måste lägga in en sill varje år och i år är jag ute i god tid. Men vad…. Jag älskar klara sillar och jag tycker allra bäst om löksill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.