Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Cheesecakesmet. Täck den med aluminiumfolie när den blivit gyllenbrun, så att den inte blir för mörk
Cheesecaken kan med fördel serveras med halloncoulis. Med hela ett kilo färskost i receptet räcker kakan till många, men du vill garanterat ta mer och mer…eller som Debbie avslutade receptet
Packa blandningen hårt en stor form med löstagbar botten. Vispa krämigt med en elvisp. Man kan täcka den med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd
Blanda ner kaksmulorna och sockret i kastrullen med smöret. Men när allt kommer omkring är alltid en klassisk NewYorkCheesecake den jag gillar allra bäst
Inte för söt men med schysst sötma, god smak från blåbären och trevlig konsistens. ) men helt plötsligt blev jag sugen på att baka en riktig NewYorkcheesecake och den första jag tänkte på var (såklart) Leila Lindholms
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.