Njutbart i lördagskvällen. Njutbart. Skrivet i. Allmänt, Allmänt den. 09 Januari 2016, kl 19. 45 / Direktlänk. Sitter och äter nästan-färdig-jäst bulldeg i lördagssoffan med datorn i knät
För njutbart är verkligen det här livet. Njut av en god och glad påsk. Påskmaten är ju inte bara fantastiskt god, den är i vårt land starkt förknippad med traditioner
Caféet kommer att erbjuda alla Östersundsbor och besökare från annan ort riktigt gott kaffe, njutbart fikabröd, härliga röror, påläggsfyllda mackor à la smörrebröd, smakrika smoothies, matiga sallader, ja allt som man kan tänkas vilja njuta av på ett café
Mandelmusslor ur LCHF för seniorer. Foto Mikael Eriksson. Julbakelsen nummer 1. Idag får du lagom till 2a Advent ett av recepten från min och Annika Dahlqvists kokbok LCHF för seniorer
Men nu är det så vist ordnat att släkten äntligen begåvats med en kock ( snickare finns redan) och därmed dristar jag mig till att lägga ut hans variant på hur man får denna tama produkt att förvandlas till något riktigt njutbart
Som jag skrev tidigare i veckan så var vi förra söndagen - en härligt solig men blåsig höstdag - ute på Ekerö och mustade en del av vårt äppelöverflöd till den mest ljuvliga, gyllengula äppelmust på Äppelfabriken
Ledig helg, så jäkla sweet och ingenting är inplanerat, njutbart. Hej. Januari jobbmånad är klar och det blev inget vabb eller sjukdag denna månad, ibland ska man ha tur
Chutney finns det ett otal varianter av. Det här är min. Den är mustig och smakstark, och jättegod till kyckling, mustiga vegetariska grytor och fläskrätter
Stekt torskrygg med pepparrotssmör från Diabeteskokboken för män. Foto Mikael Eriksson. Kokboksfavorit. Torsk med skirat smör och pepparrot har alltid varit en av mina personliga favoriträtter
Helstekt sidfläsk från Långkok för LCHF och Paleo Foto Mikael Eriksson. Riktigt gott fläsk. Du som följer mig på Facebook har kanske sett att jag skrivit en del om fläskkött de senaste dagarna
Såhär i mellandagarna är det dags att fundera på hur mycket mer man kan äta innan man spricker. Jag tänker förstås på vad man ska trycka i sig på nyårsafton
Idag är det väl kanske inte söndag men i söndags var det det. På söndagar ska man äta söndagsstek. När jag växte upp, på 1850-talet, serverades det ofta stek med sås och potatis på söndagarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.