Nostalgi med apelsin
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 gram margarin
  • 2 dl socker
  • ½ dl apelsinsaft (från pressad färsk apelsin)
  • 1 apelsin
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • Glasyren
  • 1½ dl florsocker
  • 1-1½ mak pressad apelsinsaft
  • 3-4 msk syltade apelsinskal
  • Rör ihop florsocker och apelsinsaft till en trögflytande kräm. Bred över kakan och fördela apelsinskalen.
  • En härligt frisk efterättstårta till kaffet och månadens bidrag till Söta Sakers temat "Efterrätt".

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.