400 g spagetti. 200 g pancetta eller bacon, skuren i små bitar. 300 g PhiladelphiaOriginal. 50 g parmesanost , finriven. 400 g spagetti 200 g pancetta eller bacon, skuren i små bitar300 g PhiladelphiaOriginal 50 g parmesanost , finrivensvartpeppar salt
Blanda degen, gärna i en matberedare och låt den vila kallt minst en timme. Bottna med rivna äpplen, vispaihop alla ingrediensertillfyllningen och häll den över
Ingredienser 450 g kalkonfärs 150 g kalkonbacon, strimlad 2 msk olivolja 1 st stor gul lök, finhackad 2 st vitlöksklyftor, finhackade 1 st stor morot, hackad 1 burk konserverade körsbärstomater 2 msk tomatpuré 1,5 dl rödvin 1,5 dl hönsbuljong 1 kruka färsk basilika salt svartpeppar Tillservering. 1 st avokado spaghetti eller annan pasta riven parmesanost
Det har varit några dagars bloggvila. Jag har alltid sagt att bloggen inte får bli något som stressar mig och när lusten inte är där, då får det vara en stund
Blanda alla torra ingredienser utom kryddorna i en långpanna och blanda väl. Blanda vatten, honung, olja och kryddorna väl och häll blandningen över müslin och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.