Sätt ugnen på 180°. Gör bèarnaisen och blanda ner 2/3 av osten och varmhåll den. Salta lite extra eftersom potatisen tar upp en del salt, såsen ska vara strax under gränsen till "för salt"
Nånting som är väldigt tacksamt att servera i vår familj är kycklingben. Dom är billiga, enkla att tillaga och kan ätas både varma nygrillade, eller kalla dagen efter
Jag tycker det är roligt att ha temamiddagar. Vi kör inte alltid all in så vi skippade utklädnad. Det är ju i och för sig väldigt roligt, men inte nödvändigt vid varje bjudning
Här får ni det (rimligen) enklaste brödreceptet ni någonsin satt tänderna i. Det är lite som en tortilla men påminner väldigt mycket om nygrillad pinnbröd i smaken
En riktigt god paella är en härlig matupplevelse – särskilt om man har förmånen att njuta den precis vid Medelhavets strand med vågorna kluckandes intill
Kött, sås och potatis. Svensk comfort food. Eller kalla det husmanskost om du så vill. Vid första tanken tycker jag det låter otroligt tråkigt som rätt, men tänker jag på det, så är det ju få saker som slår en nygrillad köttbit med potatisklyftor och en fet sås på en ljummen svensk sommarkväll
Grillsäsongen är här. Ni ska bara veta hur glad jag är att grillsäsongen är här. Jag vet att det är fullt möjligt att grilla året om men riktigt så är inte sanningen i min familj
Allt handlar om tillbehören hörrni. Jag chansade när jag var i affären och köpte en ny smak med rökt paprika och vitlök från Ica Selections färska korvar
Majssäsongen är inte slut än, trots att höstregnet piskar på fönsterrutorna. Får ni tag i lite närodlad majs, grilla majsen och gör ett det här parmesansmöret med lime och chili, ni kommer inte att bli besvikna
[Foto. Hemmakatten]. Det finns många varianter av kryddsmör. En klassiker är persilja och vitlök. En annan som jag gillar är soltorkad tomat och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.