Nystekt aborrfilé med Ingalills varma potatissallad och löjromssås
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6,5 hg
  • filéad, och helst fjällad, aborre
  • 7 hg
  • skalad eller tvättad färskpotatis
  • 3 msk
  • finhackade blandade örter, timjan, basilika dill persilja m.m
  • 2 dl
  • god olivolja
  • 2 msk
  • vitvinsvinäger
  • nyriven ost, parmesan eller som jag tog nu, Wästgöta kloster
  • små fina salladsblad av Roman, ruccola eller eklövssallad
  • Gärna lite sparrisknoppar och ev lättkokta sockerärtor
  • Salt och nymalen vitpeppar
  • 2 dl
  • vispgrädde
  • 2 dl
  • kokbar creme fraiche
  • 1 msk
  • vitvinsvinäger
  • rumstempererat osaltat smör
  • löjrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.