Nyårsfirande 2011/2012
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 vanliga portioner
  • 140 g arborioris
  • 3 dl blandad svamp
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • finhackad
  • 1/2 gul lök, finhackad
  • 1 dl vitt vin
  • 1/2 liter kokhet kycklingbuljong
  • salt och peppar
  • 5 portioner, sen är det bara att multiplicera så att receptet passar
  • 1 kg räkor
  • räkor
  • 1 gul lök
  • 0,25 fänkål (använd de delar du inte vill ha i soppan)
  • 2 selleristjälkar
  • 1 riktigt mogen tomat
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 dl vitt vin
  • 7 dl vatten
  • 300 g blandad fisk (vi har i torsk och lax)
  • 0,75 fänkål (det som blev över när du gjorde fonden)
  • 2 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • cayennepeppar
  • rosmarin
  • svartpeppar
  • 250 g småtomater
  • torskfiskpinnar
  • potatismos (potatis, smör, mjölk, salt & peppar)
  • gröna ärtor
  • 4 portioner, sen är det bara att multiplicera så att receptet passar
  • 1 vaniljstång
  • 3,5 dl vispgrädde
  • 1,5 dl mjölk
  • 5 äggulor
  • 1 dl strösocker
  • 4 tsk råsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.