Nyårsmeny huvudrätt: Lågtemperaturstekt oxfilé, persilja & potatis
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g hängmörad oxfilé, putsad
  • havssalt
  • nymalen svartpeppar
  • 1 dl rivet vittbröd
  • 20 g riven parmesan
  • 2 dl bladpersilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 st morötter
  • 2 st palsternackor
  • 4 st smålökar
  • 1 bit spetskål
  • kallpressad rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter, grovhackade
  • 800 g små potatisar, skrubbade
  • 5 st vitlöksklyftor
  • olivolja
  • 100 g Boltjärn blå el. någon Roquefort

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.