Fina syster yster på besök, eftersom det var lite vagt när ekipaget skulle anlända så som det är när man har små barn i bilen så fick det bli något som gick snabbt när de väl närmade sig
Somliga onsdagskvällar har det har vankats charkuterier och småplock, andra gånger har vi fallit till föga för den gamla räddningsplankan pasta med pesto
Vispa äggvitor tills de börjat hårdna och tillsätt sedan sockret i omgångar. När man tar det igen. Annars får man helt enkelt fotografera så där lite i smyg och låta det se ut som den mest naturliga sak i världen
Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall
Nellie hann se alla bidragen i Eurovisionfinalen igår innan det satte igång. Jag blandar klorin med vatten i en sprayflaska som toaletten tvättas av med för varje gång
Detgår bra att halvera receptet och baka i en mindre sockerkaksform. Har tyvärr ingen egen vinbärsbuske att tillgå men väl en kollega som gärna servar mig med bär från sin trädgård
När vi ska lyxa till det lite extra så går vi inte ut och äter mat. Murkelsåsen har vi gjort flera gånger tidigare och är alltid ett säkert kort när man skall äta en god köttbit
Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Hittade då detta tips på vad man kan göra med en bit brie. Skär bort det yttersa skiktet på osten och toppa med tunnt skivad vitlök, rikligt med olivolja, salt och pepper
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Häll mjölk på det ena och havregryn på det andra. Häll i mjölken och värm så det blir fingervarmt (ca 37 grader). Då det är ca 15 minuter kvar så sätt ugnen på 225 grader
Igår kändes det helt rätt att lyxa till det lite extra. Vi har gått och längtat efter både hummer och pilgrimsmusslor ett tag nu så de fick samsas på tallriken och bli en förrätt
Pulled pork är en sån där rätt man måste planera lite, men som är hur god som helst. Sen är det bara att njuta och ja, den går att laga en kulen söndag när man ändå är hemma och donar
Något trött efter gårdagens utsvävningar men det får det vara värt. Ikväll mixade jag i hop frusna hallom med en halv deciliter mandelmjölk, lite honung till en glass/sorbet och toppade med kokosgrädde som blivit över efter kycklinggrytan i går
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.