Igår var det dags för mig att uppdatera till min coach Shelby och han tyckte precis som jag att jag gjort framsteg (blivit lite hårdare) under veckan som gått och han tyckte att jag behövde fylla upp lite med kolhydrater
Låt svalna något. Oj vad fort det blev mörkt i dag och jag hann inte gå på nån promenad. Vi har fortsatt med städandet av förråd och vi har även frostat av ena frysen för till veckan får vi griskött och även årets julskinka så då behöver vi inte en massa is som tar plats i frysen
Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Gör så här. Bryn färsen i olivolja & smör. Tillsätt grönsakerna och tärnat bacon. Låt fräsa någon minut. Häll i vatten, fond, vin och passerade tomater, rör om och sjud under lock i 15 min
Är du sugen på en oerhört lätt- och snabblagad middag som ändå känns lite festlig kan jag varmt rekommendera den här underbart lena pastasåsen med rökt lax i lätt gräddsås smaksatt med vitt vin och schalottenlök
Jo eftersom jag skriver att det är en perfekt lunch, kan säkert många tycka att man ska dricka vatten eller något dylikt till, medan jag hävdar att en Peroni eller Moretti är mer passande
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Till morgondagens lunchlåda blir det Ost- och baconfyllda köttfärsbiffar med tomatsås. Jag försöker ju äta så mycket mejerifritt som möjligt, men i den här maträtten finns ju ost
Sätt ugnen på 200°. Pajdegen. Blanda mjölsorterna och tillsätt sedan kesellan. Arbeta ihop ingredienserna till en smidig deg och tryck sedan ut den i en pajform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.