en variant med lite vitlökochhonung eller denna med örter och gräddfil. Så nuvillvi veta era synpunkter om detta med att vi tipsar er om förslag till en veckomeny
Såsstora vitabönor valnötter vatten olivolja salt pepparMixa bönoroch valnötter och vatten. Igår var vioch åt på ett ställe vid möllevångstorget som heter Tempo kök och bar
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen ochvitpepparoch rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Börja med att steka kålen i olivolja några minuteroch tillsätt sedan vitlökoch potatis. En jakt som känns oändlig just nu, hur många soffor som bär avtryck av våra rumpor vågar vi inte ens gissa
Fräs lök, vitlökochbönor i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. Häll upp på tallrikar och smula ner fetaost, ringla över lite olivolja och peppra
Vid servering skölj bönorna i kallt vatten, rör ner i grytan och låt koka upp. Skala och tärna lök och morötter, hacka vitlökoch chili, fräs i olja i en stor gryta tills glansigt
Viktigt med alla sådana här typer av potatissallader är ju att man häller på dressingen medans potatisen fortfarande är varm, då suger den åt sig alla goda smaker som allra bäst
Nu ska jag sparka upp Mannen som ligger i sovstugan och sover. Håll biffarna varma medan du steker/grillar aubergineskivorna på hög värme i olivolja tills de får färg
Ringla över olja ochhonungoch krydda med lite salt och peppar efter smak. Salta och peppra kycklingen på båda sidor (i det här receptet har vi använt tunnskivad kycklingfilé)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.