majonäs (japansk om finns)Aonori, torkade gröna algergärna finhackad ingefära (färsk eller inlagd)Kläck ägg och vispa ihop med vatten mjöl salt och peppar
För att göra den "på riktigt" behöver man okonomiyakisås och bonitoflingor, men det går att fuska med egen sås, då blandar man worchestersås med ketchup, stark osötad senap och lite vatten
4 dl vetemjöl 4 dl mjölk 4 ägg 300 g vitkål, fint strimlat 140 g bacon, strimlat 4 msk Okonomiyakisås (eller ca 2 msk soja blandat med 4 msk ketchup) 2 msk japansk majonnäs (eller vanlig majonnäs med lite mjölk)
Fredag igen och en vecka har man redan hunnit jobba. Imorse på vägen till jobbet var jag tvungen att stanna och insupa den fantasktiskt vackra utsikt som man kunde skåda från bron över mot stan
Hemmagjord pizza är verkligen supergott, en riktig fredags- eller lördagsfavorit. Det här receptet är från viktväktarna men skiljer sig inte mycket från hur jag brukar göra i annat fall
Gör såhär. Sätt ugnen på 175 grader. Börja med botten. vispa ihop cream cheese och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesan, vispa ordentligt
Här är receptet på min första LCHF Pizza. Det blev jättegott. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Pepperoni pizza, Viktväktarna. Eftersom att jag fick förfrågan om recept både här på bloggen och per mail, så täknte jag att jag ger er de, såhär lagom till fredagsmyset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.