Tyvärr kom hon inte till då, mendennagången så var turen på vår sida och efter att ha kikat igenom alla många fotoalbum med olika mönster så föll valet på dessa snirkliga blommor
Vad kan vara billigare än en soppa gjord av billiga ingredienser. Så klart blir det billigast med kycklingbuljongtärning eller någon pod kycklingbuljong men godast blir det med en bas på hemlagad buljong
Jag ville också, precis som Per Morberg i programmet, förflyttas till en bakgata i Bombay, men trots att jag pepprade på i ren Adam Frimodig-stil, så kom jag inte längre än till en bakgata i typ Grekland
)Även idag har solen varit med i leken och vi är så tacksamma för allt ljus som kommer med våren, inte bara för att allt känns så mycket lättare då - det blir även mycket finare bilder på maten nu när vi kan fota det mesta ute på balkongenigen
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del. )Så ett litet recept då som denna dag får bli på den däringa goda blåa drinken på bilden, inte så lågt GI på den kanske men god - det är den
-( Eftersom solen inte vill lysa på oss så får min gula kasslergratäng med mango göra det. Inte så lyckat en dag som denna när vi varit iväg och lyssnat på en massa människor som hållit föredrag
Efter flera turer hos olika läkare och dietister som ville att jag skulle fortsätta dricka mjölk och äta gluten så var det hög tid att sätta sig in i saken själv
Nuförtiden skulle vi nog dessutom tala om nordafrikanskt, sydafrikanskt eller västafrikanskt osv om de olikaköken i Afrika för de skiljer sig åt beroende på geografin och lokala råvaror samt varifrån de fått influenser när det gäller det kulinariska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.